juni 14, 2024

verplegenisnietvoorwatjes.be

Verplegen is niet voor watjes

Populaire mini urnen; de hart keepsake.

Bij UitvaartUniq.nl heeft u de keuze uit ruim 2000 urnen, waaronder ongeveer 400 mini urnen, ook wel kleine urnen en keepsakes genoemd. Het aanbod is zeer divers op het gebied van materiaal, inhoud, maar zeker ook vormgeving en ‘thema’. Ons aanbod is continu groeiende en om onze gebruikers zo effectief mogelijk van dienst te zijn informeren wij u in een serie blogartikelen over populaire ‘mini urn thema’s’, oftewel vormen / symbolen / thema’s die veelgevraagd zijn bij het zoeken naar – en vinden van – een passende mini urn. Ditmaal zullen wij u meer vertellen over de hart mini urnen, waarbij een liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare prachtig wordt uitgebeeld. Altijd een passende mini urn bij UitvaartUniq.nl, dat is ons streven.

 

Het hart is een sterk symbool en zeker bij het nemen van afscheid van een geliefde, of een iemand die men lief gehad heeft, is een tastbare herinnering met het hart symbool een extra troost. Het hart staat symbool voor alle menselijke gevoelens en emoties, maar toch vooral voor de liefde. De vorm van het bekende ‘Valentijnshart’ is ontstaan in de loop van de middeleeuwen. Een hart urn staat dan ook voor een liefdevolle herinnering. In principe kunt u binnen de noemer ‘hart mini urnen’  kiezen voor een urn in de vorm van een hart, maar ook diverse urnen waarbij het hart als symbool onderdeel is van de urn. Op het gebied van materialen is er ook voldoende te kiezen, naast diverse metalen hart urnen van o.a. tin, aluminium, messing en brons, zijn er ook kleine urnen van hout, keramiek, cloisonne en uiteraard ook van biologisch (ecologisch) afbreekbare materialen verkrijgbaar bij UitvaartUniq.nl. Wij streven ernaar om voor iedereen, binnen ieders budget, een passende urn aan te kunnen bieden.

 

Bent u op zoek naar een kleine urn waarbij het thema ‘hart’  centraal staat, dan vindt u bij UitvaartUniq.nl een prachtige selectie. Wilt u meer weten, heeft u vragen of wenst u een gericht advies? De medewerkers van UitvaartUniq.nl staan voor u klaar. Alles voor een dierbare & liefdevolle herinnering.

 

Meer verhalen