juni 14, 2024

verplegenisnietvoorwatjes.be

Verplegen is niet voor watjes

Ontdek de voordelen van hypnose therapie

Als je last hebt van klachten die je dagelijkste routine verstoren of die jou juist op belangrijke momenten dwars zitten, dan kun je daar wat aan doen via hypnose therapie bij Hypnose Praktijk. Hypnose therapie kan er namelijk voor zorgen dat de onderliggende patronen die de problemen veroorzaken doorbroken worden. Met hypnose therapie pak je immers de geest. Als je bijvoorbeeld last hebt van faalangst en jezelf daardoor saboteert op de momenten dat het erom gaat, dan is er een structuur aanwezig die angst koppelt aan het idee dat je moet presteren. Je hebt dan ook alleen last van faalangst op het moment dat je iets moet doen waarbij je kunt falen. De meeste mensen zullen enigszins zenuwachtig zijn wanneer ze moeten presteren. Maar zij zien falen niet direct als het einde van de wereld. Als je een examen niet haalt, dan kun je het bij de herkansing nog eens proberen. Mensen met faalangst hechten een buitengewoon grote waarde aan slagen en dus ook aan falen. Het falen wordt daardoor zo groot gemaakt, dat zelfs de mogelijkheid on te falen als verlammend werkt. Deze angst is dan ook irrationeel te noemen en alles behalve functioneel. De geest maakt een link tussen angst en falen die er niet hoort te zijn. Via hypnose therapie kun je die angst verminderen of wegnemen. Na de hypnose therapie kun je dan ook een stuk meer ontspannen het examen in gaan. Door de onderliggende problematiek aan te pakken, kan hypnose therapie de zaken op de juiste wijze aanpakken zodat de problemen verdwijnen. Dit kan met faalangst, maar het is uiteraard ook mogelijk bij andere problemen zoals: 

  • Depressies
  • Nagelbijten
  • Verslaving
  • Impotentie
  • Chronische pijn

Bij deze en vele andere problemen is er een verkeerde link gemaakt in je hersenen. Bij verslaving ben je constant in een staat van obsessief verlangen naar het object van verlangen. Door die link te doorbreken valt ook meteen de verslaving weg. Je kunt ook links toevoegen via suggestie. Je kunt om af te vallen via hypnose therapie bijvoorbeeld een virtuele maagband laten plaatsen. Daardoor zullen de hersenen het signaal krijgen dat de maag kleiner is en dus sneller vol zit. Hoewel de maag nog net zo groot is als voorheen en er ook geen echte maagband aanwezig is, krijgen de hersenen toch het signaal van een volle maag dankzij een door hypnose therapie geplaatste virtuele maagband. Zo zie je dat er dankzij de manipulatie via hypnose toch van alles mogelijk is. Op de site van hypnosepraktijk.net vind je een overzicht van nog vele andere problemen waarbij de hypnose therapie kan helpen. Kijk dan ook gerust eens op de website. 

Ontdek alles wat je wilt weten over hypnose therapie via de site 

Als je meer wilt weten over hypnose, dan kun je in eerste instantie alvast even een kijkje nemen op de website van hypnosepraktijk.net. Hier vind je ook de nodige achtergrond informatie over de therapie en ook een overzicht van een aantal problemen waarbij deze vorm van therapie kan helpen. 

Neem contact op met de praktijk

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met Hypnose Praktijk.