juni 14, 2024

verplegenisnietvoorwatjes.be

Verplegen is niet voor watjes

Nieuwe lichtkoepel in onze praktijk

lichtkoepel

Als eigenaar van een tandartspraktijk wil je het beste voor de patiënten. Hierdoor hebben wij er voor gekozen om te gaan zoeken naar een lichtkoepel voor de behandelkamer. Met het creëren van natuurlijke licht in onze praktijk wordt het een stuk aangenamer om hier plaats te nemen. Althans, ik ben van mening dat het gebruik maken van “gratis” licht het beste is wat je kan doen. Het enige wat er gebeuren moest, was het vinden van een geschikt bedrijf waar wij dit kunnen bestellen. Zo heb ik ervoor gekozen om dit online te gaan zoeken. Via het internet heb ik dan meer kans op het vinden van een succesvol bedrijf. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Top-koepels. Zij hebben een ruim assortiment met diverse producten welke te gebruiken zijn in mijn praktijk.

lichtkoepel

Doen!

Al vrij snel merkte ik op dat de kosten een stuk aantrekkelijker ligt vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor ook besloten om een bestelling te plaatsen. Gelukkig verliep dit allemaal erg eenvoudig waardoor ik alles snel heb besteld. Een collega van mij heeft de nodige ervaring met het plaatsen van een lichtkoepel waardoor ik hier geen ander bedrijf voor hoef in te schakelen.

lichtkoepel

Snel gemonteerd

Tot mijn verbazing verloopt het monteren van dit systeem erg snel. Met een paar uur hadden zij het voor mekaar gekregen om zowel het gat in het dak te maken en de koepel te plaatsen. De patiënten merken dat het erg positief is.